Københavnerliv – Onsdag kl 11:00 – 13:00

Onsdag kl 11:00 – 13.00

Secondhand & vintage shop 

Mette og Marie har samlet nogle af KBHs dygtigste tøj selectors, shopaholics og fashionistaer som sælger ud af deres secondhand, vintage og accessories i STUDIO 51. Hør hvordan idéen startede og hvorfor deres hjerter banker for genbrugsmode.

Girls Are Awesome udstiller installationskunstneren Ewa Mos 

Girls Are Awesome er en platform der er dedikeret til at skabe en større og mere mangfoldig feminin repræsentation i samfundet. Via digitalt indhold, i podcasts, gennem en produktlinje og ved events ønsker de at inspirere og styrke kvinder over hele kloden. I samarbejde med Magasin udstiller de Ewa Mos, illustrator, fotograf og ‘crooked mind.’ Se med og bliv klogere på hendes leg med formater og illustrationer i sit skæve eventyrlige univers.

Udtryk – et pusterum i en stresset hverdag 

Udtryk tilbyder workshops og kurser i kunstnerisk udfoldelse og fungerer desuden som galleri hvor man kan købe værkerne produceret i værkstedet. Københavnerliv kigger indenfor hos trykholdet der laver linoleumstryk til en snak om afstresning og kreativitet. 

Københavns Museum åbner i nye smukke rammer på Stormgade

Københavnerliv var med til åbningsfesten af Københavns museum. Museet har været lukket siden 2015, men efter fem år i flyttekasser kunne museet endelig slå dørene op til deres udstilling på 1.200 kvadratmeter på Stormgade i indre by. 3000 besøgende lagde vejen forbi på åbningsdagen hvor der blev serveret øl og sodavand til de feststemte gæster og museumschef Louise Jacobsen holdt åbningstale.

Kirsten Birgit i samtale om sin nye bog Hertil – og ikke længere

Hvor går grænsen for satire, det kan du nu blive klogere på, når vi skal på en rejse gennem satirens mystiske og farefulde landskab med korrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra den hedengangne Den Korte Radio avis på Radio 24/7. Hun gæstede Bogmessen 2019, her i samtale med kulturforsker Torben Sangild.

 

 

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Oct 20 2021

Time

11:00 - 13:00
Category

Next Event

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.